Trajectbeschrijving


Start met een mystery visit

De zesdaagse training Grip op je bakkerij start met een nulmeting van jouw onderneming. Een ‘mystery guest’ van onderzoeksbureau Secret View bezoekt onaangekondigd je onderneming en beoordeelt deze op service, productpresentatie, productkwaliteit en aankleding van het in- en exterieur.


Beoordeling van je bakkerij

De mystery guests worden specifiek getraind en getest om een hoogwaardige beoordeling binnen de bakkersbranche uit te voeren. De verrichtte ‘mystery visit’ van elke mystery guest wordt beoordeeld en opgeslagen in een individueel track record. Met een persoonlijk online account kan de bakker op het dashboard zijn scores uitlezen. De rapportages waarin de beoordeling van de bakkerij staat beschreven worden uitgereikt.


Coach

De coach Hanneke te Boekhorst (sales a la cart) blijft je het gehele trainingstraject individueel begeleiden. De coach is een essentieel onderdeel van dit traject aangezien zij direct in contact staat met u en bij persoonlijke vraagstukken direct kan helpen.


Buddy

Gedurende het trainingstraject wordt je gekoppeld aan een andere deelnemende bakker. Het doel hiervan is samenwerken, van elkaar leren en met elkaar samenwerken.


Bewijs van deelname

Bij volledige deelname aan de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Dit certificaat wordt op de laatste trainingsdag uitgereikt.

Brochure Grip op je bakkerij
Trajectbeschrijving over de zesdaagse training voor bakkers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.